Testimonials

Toussaint Schilders hebben jarenlang schilderwerk voor ons gedaan in ons hele huis - de binnen- en buitenkant, van onder tot boven.  Eus Toussaint was altijd makkelijk bereikbaar en kwam vaak langs om onze wensen te bespreken.  Wij waarderen zijn professioneel advies mbt kleuren, verschillende soorten behang en andere keuzes die we moesten maken. 

Zijn offertes zijn zeer gedetailleerd, maar tegelijkertijd is hij heel flexibel en kan aanpassingen maken tijdens het werkproces.  Hij pastte ook zijn werkschema aan aan die van ons en andere aannemers zodat het werk vlot verliep.  Hij kwam vaak langs om te zien dat alles goed verliep en dat wij ook tevreden waren.

Door de jaren heen hebben wij vrij consistent dezelfde schilders gehad voor verschillende projecten.  Deze consistentie was erg fijn en wij hebben hen hierdoor beter leren kennen en wij vertrouwden hen om goed werk te leveren.  Zij waren ook altijd heel voorzichtig in ons huis en maakten altijd goed schoon naderhand.

Tot slot, iedereen van Toussaint Schilders die in ons huis heeft gewerkt was beleefd, professioneel, behulpzaam en vriendelijk en wij zijn altijd zeer tevreden geweest met het resultaat. 

Jane en Bill, Pijnacker-Nootdorp

 “Reeds langere tijd is de firma Toussaint de “huisschilder” van de VvE “Villa Academica”. De Vereniging bezit twee appartementsblokken naast elkaar met een ondergrondse garage in Delft, in totaal 30 woningen. Met Toussaint weten we precies waar we aan toe zijn. Geen onduidelijkheden of kleine lettertjes, altijd goed overleg vooraf en tijdens de klus en heldere afspraken over de uitvoering en de prijs! En eenmaal gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, zowel door “de baas” als door de medewerkers! Een echte kleurmaker!”

J. Hooimeijer, VVE Villa Acdemica te Delft

Stichting Ipse de Bruggen maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Toussaint Schilders. Ik heb voornamelijk contact met de “baas” zelf, wat me erg aanspreekt. De offertes zijn duidelijk en transparant met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Eenmaal gemaakte afspraken worden altijd goed nagekomen. Toussaint is erg flexibel bij het plannen van het werk. Zeer stipt op de afgesproken tijdstippen. Uitvoering van het werk zeer netjes en secuur: prachtig resultaat door gebruik van goede materialen. De medewerkers van Toussaint zijn netjes en vriendelijk en denken goed mee en geven gevraagd en ongevraagd adviezen. Na afloop krijgen we netjes een melding dat het werk opgeleverd is.

Ad van Winden, Manager Logistiek, Techniek en Groenvoorziening

“Toussaint heeft inmiddels 2x de tender voor het schilderwerk gewonnen. Prijs is concurrerend en kwaliteit goed. Schilders weten in te spelen op de wensen van bewoners in het gebouw.

Een persoonlijke betrokkenheid van Dhr Toussaint is zichtbaar en hij reageert altijd snel en adequaat. Met de garantie op het schilderwerk en jaarlijkse inspecties houden wij met Toussaint ons gebouw goed in de verf”

 

Pieter Kunz, VVE Brasserhoeve 1 Den Haag

De gemeente Pijnacker-Nootdorp maakt al decennia lang gebruik van de diensten van Toussaint Schilders. Dit bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en positieve grondhouding. Als het nodig is kan er snel geschakeld worden en de aanwezige vakkennis zorgt er voor dat altijd gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en juiste technieken. 

Bovengenoemde flexibiliteit is niet alleen merkbaar bij de directie maar ook bij de mensen die het werk moeten uitvoeren. De werkzaamheden worden met plezier ter hand genomen en dit draagt bij aan de kwaliteit van het geleverde werk. 

 

Rinus Gerritsjans, Gemeente Pijnacker-Nootdorp