Wie is Soeterbroek

Na 41 jaar mijn eigen zaak te hebben gerund heeft Eus Toussaint van het Schildersbedrijf Toussaint Kleurmakers uit Pijnacker het bedrijf overgenomen.  

Eus Toussaint kende ik al geruime tijd en had direct de juiste klik met hem. Doordat we in het verleden al eens samen hadden gewerkt heb ik mede daarom zijn bedrijf goed leren kennen. Soeterbroek en Toussaint zitten op een lijn wat betreft belangrijke zaken, o.a. de manier van bedrijfsvoering,  het leveren van kwaliteit en contact met klanten. Na een twee jaar succesvolle samenwerking is voor mij de tijd aangebroken om het stokje over te dragen. In het volste vertrouwen dat schildersbedrijf Soeterbroek voort zal blijven bestaan waarin vakmanschap bovenaan blijft staan.

Schildersbedrijf Soeterbroek heeft een rijke historie. Het bedrijf werd in 1848 gestart door Cees Soeterbroek. Vijf generaties later werd het geleid door Ben Soeterbroek. Naast schilder was hij de motor achter het bedrijf. Wij hebben liefde voor ons ambachtelijk vak en zijn bij elk project trots op wat wij hebben kunnen creeren. Onze jarenlange kennis en ervaring hebben gemaakt dat wij in de hele regio goed bekend staan. Wij denken met onze klanten mee, geven advies over de producten en het onderhoud voor een zo perfect mogelijk resultaat met een zo lang mogelijke levensduur. Natuurlijk mag een goede, realistische planning niet ontbreken.

Goed onderhoud verlengt de levensduur en verlaagt daarmee de kosten. Zo staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het totale interieur en exterieur.

Soeterbroek, de betrouwbare en deskundige partner voor verf, glas en behang.

Samen denken wij met u, zo ver mogelijk vooruit.