Gecertificeerd Houtherstel

Wist u dat in de meeste gevallen 95% van het hout van een kozijn met houtrot nog in goede staat verkeerd? Zo?n gedeeltelijk aangetast kozijn compleet vervangen klinkt niet alleen tegenstrijdig maar is het ook. Toussaint levert u de oplossing voor definitieve reparatie, zonder kozijnvervanging.

Het product waar wij mee werken is al jarenlang de marktleider in houtreparatieproducten voor de professionele markt. Deze producten zijn duurzaam elastisch en vochtbestendig waardoor reparaties nooit meer stuk gaan. Tal van woningbezitters, gemeentes, woningbouwverenigingen en andere vastgoedbezitters maken bij renovatie dan ook dankbaar gebruik vav onze oplossingen. Zij dien hiervoor een beroep op de professionels van Toussaint die zijn opgeleid door Repair-Care.

Uw voordelen op een rijtje:

  • Met repareren bespaart u handenvol geld ? tot wel 90% van de kosten bij vervanging.
  • Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanuit buiten uitgevoerd worden.
  • Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..
  • Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.
  • Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belasten.
  • Voor meer info neem contact met ons op.

www.repair-care.com